ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙΑΣ ....!!!

2014-06-15 09:41

Καλημέρα φανατικόι φίλοι του στοιχήματος. Το δοκάρι του άμπαλου Γκέκα και οι χαμένες ευκαιρίες του Κονέ μας στέρησαν την μία επιλογή απ' τις δύο που προτείναμε χθές!! Παρόλα αυτά όμως τα ποσοστά επιτυχίας μας παραμένουν υψηλά!!!  Σήμερα οι αγώνες που υπάρχουν στο κουπόνι πάντα για το παγκόσμιο μιλάμε είναι πιο ξεκάθαροι σε σχέση με τους χθεσινούς... Υπάρχουν δύο αδιαφιλονίκητες ομάδες που έχουν το χρίσμα των φαβορί για τις σημερινές αναμέτρήσεις! Η μία είναι η μεγάλη σχολή της Αργεντινής που παίζει με την Βοσνία και η άλλη είναι η Γαλλία που αντιμετωπίζει την αδύναμη Ονδούρα , ενώ το τρίτο μάτς συμπληρώνεται απ' τον αγώνα της Ελβετίας με τον Ισημερινό.Ένα μάτς πιο ισορροπημένο!!

      Πάμε σιγά σιγά να δούμε την ανάλυση του κάθε αγώνα.... Πρώτος αγώνας αυτός της Ελβετίας με τον Ισημερινό στης εφτά ώρα Ελλάδας. Ένα μάτς όπως είπαμε αμφίρροπο για γερά νεύρα από δύο ομάδες δυνατές!! Ίσως ήρθε η ώρα να δούμε την πρώτη ισοπαλία στο μουντιάλ;;;; Σαν πρώτη επιλογή διαλέγουμε το γκόλ- γκόλ που πληρώνει στο 1,90!! και σαν δεύτερη επιλογή το σύνολο τερμάτων 2 με 3 γκόλ που πληρώνει 1,95.

Δεύτερος αγώνας το μάτς Γαλλία - Ονδούρα. Απλά τα πράγματα για τους Γάλλους που αν θέλουν να ελπίζουν σε κατάκτιση του τροπαίου θα πρέπει τέτοιες ομάδες να τις καθαρίσουν!! Πρώτη επιλογή ο χαμηλός άσσος στο 1,40 . Δεύτερη επιλογή νίκη της Γαλλίας με διαφορά 2 γκόλ τουλάχιστον στο 2,10!! Τρίτη επιλογή και καλύτερη το όβερ που πληρώνει 2,00 φράγκα!!!!

Τρίτος αγώνας και αυτός ξεκάθαρος με την Αργεντινή ν' αντιμετωπίζει την Βοσνία. Η Αργεντινή πρέπει να δεί τι έπαθε η Βραζιλία στην πρεμιέρα και να παίξει σοβαρά!! Πρώτη επιλογή το όβερ που πληρώνει 1,70. Δεύτερη επιλογή ο άσσος στο 1,40. Τρίτη επιλογή  νίκη της Αργεντινής σε συνδιασμό του όβερ που πληρώνει στο 3,20!!! Τέταρτη   επιλογή το γκόλ- γκόλ στο 2,00!!

  Τώρα όποιος φίλος θέλει ν' ακολουθήσει στα σκοράκια έχουμε:  

Για την Ελβετία: σκόρ 1-1 στο 5,50 

                                    2-1 στο 10,00

                                    1-2 στο 12,00

 

Για την Γαλλία: σκόρ 2-0 στο 5,50

                                    3-0 στο 7,50

 

Για την Αργεντινή: σκόρ 2-0 στο 6,50

                                         2-1 στο 8,00

                                         3-0 στο 8,50

                                         4-1 στο 21,00

 

 

                                                                                           Καλή σας επιτυχία σε ότι επιλέξετε........

                                                                                          

                                                                                                                                                                  Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙΑΣ......!!!!